Upgrade to Shopify Plus

Waarom zou je het beste kunnen upgraden naar Shopify Plus?

Heeft jouw Shopify-winkel last van prestatieproblemen en duurt het vaak te lang om bestellingen te plaatsen? Blijft de webshop hangen met te veel bezoekers? Dit betekent dat je jouw huidige Shopify-abonnement bent ontgroeid en een upgrade nodig hebt om aan de groeiende eisen van het bedrijf te voldoen. 

Een Shopify-expert kan jouw webshop inspecteren en vaststellen hoe een plan upgrade je kan helpen deze problemen te elimineren. Als je voor het grotere plan kiest, kan jouw bedrijf zich aansluiten bij succesvolle merken en een enorme doelgroep bereiken met hoge webshop prestaties. 

Merken als Gymshark, Red Bull en Victoria Beckham zijn allemaal gebaseerd op Shopify Plus. Dit toont de krachtige prestaties van het e-commerce platform. 

Deze blog helpt je begrijpen wat de waarde is van het upgraden van je webshop naar Shopify Plus.

Wat is Shopify Plus?

Shopify Plus is een geavanceerde versie van het e-commerce platform, speciaal ontworpen om veel verkeer en verkoopniveaus aan te pakken. Dit betekent dat een groeiend bedrijf erop kan vertrouwen dat Shopify Plus een webshop laten maken die schaalbaar en betrouwbaar is.

Een webshop die op deze versie van het platform draait, biedt ondernemers een breed scala aan tools. Deze helpen hen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, zoals vlot afrekenen, orderbeheer, het bijhouden van verkopen en inkomsten, en meer.

Voordelen van Shopify Plus

  • Een Shopify Plus winkel kan meer dan 10.000 transacties per minuut verwerken. Dit betekent dat jouw webshop zeer veel verkeer aankan zonder prestatieproblemen.
  • Met dit pakket kunnen meerdere taken worden geautomatiseerd, waardoor tijd wordt bespaard.
  • Online verkopers kunnen klantspecifieke kortingen, lokale verzendopties en betaalmethoden toevoegen. 
  • Je kunt het betrouwbare Shopify app-ecosysteem gebruiken om meer functionaliteiten aan de webshop toe te voegen. Deze gespecialiseerde apps kunnen eenvoudig in de webwinkel worden geïntegreerd.
  • Als Shopify Plus-gebruiker heb je toegang tot 24/7 klantenondersteuning. 
  • De B2B-oplossing van Shopify is ook gratis te gebruiken met dit abonnement.
  • De transactiekosten zijn 0,15% lager in vergelijking met andere abonnementen en pakketten.

Hoe kan Shopify Plus je helpen de verkoop te stimuleren?

1. Snellere Shopify-afrekening 

Een snelle kassa helpt de verkoop en inkomsten voor elk e-commerce bedrijf te stimuleren. Shopify developers kunnen jouw webshop voorzien van snelle, naadloze betalingen op de geüpgradede platformversie. 

2. Opties voor meerdere valuta

Shopify Plus kan jouw ideale keuze zijn als je een online winkel in verschillende landen hebt. Met het platform kun je een webshop laten maken die meerdere valuta ondersteunt. Dit betekent dat jouw klanten in hun lokale valuta kunnen betalen, wat de betrokkenheid en verkoop stimuleert.

3. Bouw geavanceerde rapporten

Met het webshop bouw platform kun je geavanceerde rapporten maken waarmee je het gedrag van klanten kan evalueren. Verder helpt dit je om goed geïnformeerde beslissingen te nemen over jouw bedrijf, zodat je de jaarlijkse omzet doelstellingen kunt behalen.

4. Verbeterde API-ondersteuning

De API-ondersteuning die beschikbaar is met het Shopify Plus-abonnement is prijzenswaardig. Je ervaart een naadloze integratie van de API met de webshop, waardoor er eenvoudig nieuwe functies kunnen worden toegevoegd. 

5. Versterk de veiligheid

Bij Shopify Plus zijn extra beveiligingslagen beschikbaar om de webshop te beschermen tegen hackers en frauduleuze activiteiten. Dit helpt ook om gevoelige klantgegevens en geheime bedrijfsgegevens te beveiligen.

6. Geavanceerde promoties

Met behulp van het Shopify Plus-platform kunnen online verkopers eenvoudig verkooppromoties afhandelen, zoals kortingsbonnen, flash-verkopen, BOGO-specials, enz. Dit zorgt voor een soepele lancering van promotionele activiteiten voor klanten.

7. Verkoop via meerdere kanalen  

Met Shopify Plus kunnen verkopers ook verkopen op kanalen als Instagram, Facebook en Pinterest. Dit vergroot automatisch het klantenbereik van de webshop, waardoor het verkeer, de verkoop en de omzet toenemen. 

Hoeveel kost Shopify Plus? 

Shopify Plus is duurder dan gewone Shopify-abonnementen, en het maandabonnement begint bij $ 2.000 per maand. Verder moeten handelaars ook de transactiekosten dragen met deze e-commerce-oplossing.

De gehele kosten van een webshop laten maken hangt af van meerdere factoren, zoals het gekozen abonnement, extra functies, integraties van derden en meer. 

Wanneer moet ik overgaan naar Shopify Plus?

Shopify Plus is gericht op het faciliteren van zaken op ondernemingsniveau. Het platform beschikt over een breed scala aan functionaliteiten voor het beheer van een grootschalige webshop en is ideaal voor snelgroeiende bedrijven.

Het kan bijvoorbeeld gemakkelijk tot 10.000 transacties per minuut verwerken. Bedrijven kunnen zich dus concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over de prestaties van de site.  

Als je een beginner bent, is het verstandig om voor het eenvoudige Shopify-abonnement te gaan, omdat je met het platform tegen een betaalbaar tarief een webshop kunt maken. Verder kun je met het groeiende bedrijf overstappen naar deze geavanceerde Shopify-versie. 

Zedox kan je helpen met een soepele upgrade

Of jouw webshop nu op Shopify of een ander e-commerce platform staat, Zedrox kan je helpen overstappen naar het Shopify Plus-abonnement. Wij werken voor verschillende bedrijfstakken en maken moderne B2B- en B2C-webshops op maat die succes stimuleren. 

Onze Shopify-developers zijn gespecialiseerd in het bouwen van up-to-date webshops met trending technologische functies, branche conformiteit en meer.